Post by voilidevita on Feb 8, 2022 7:37:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hit Master 3D - Knife Assassin IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови повећавају све ▞▞▞
▞▞▞ Hit Master 3D - Knife Assassin 2022 version ▞▞▞
Изгледа баш као реклама, што је необично. Само је мало монотоно. Иста сцена изнова и изнова. Једина разлика су различити ликови за бацање ножева.
Ова игра је велики проблем за популарну игру ажурирања, молим вас да добијете толико
Hit Master 3D - Knife Assassin Märulimängud quk
Hit Master 3D - Knife Assassin Akcija btmn
Заиста забавно и прилично лако, али има пуно огласа.
Супер се понавља након 20 утакмица. Уопште није изазов
Превише додатака, али је добро. Хеј, једна ствар ако програмери виде ово, молим вас да смањите стопу додавања, као што је уклањање најмање четвртине додатака јер то уништава искуство. али генерално, додаци су одлична игра.
Одлицна игрица ако се меко зали за рекламе нека искљуци интернет
Цоол и забавна игра 🤣
Одлично за провођење времена, и знам да су огласи потребни за приход.... али хајде!!! Ниво траје можда 5 или десет секунди...онда сте третирани са рекламом од 30 секунди, а онда када погледате оглас, морате да сачекате још пет секунди да се појави дугме за излаз... смешно.
Врло добар
Огласи огласи али ова игра је тако кул, али аддддддс
Ова игра је ужасна јер је за бебе јер је јебено лака и НЕМА РАЗЛИКЕ 😡 Желим да играм игрице које су непријатне када достигнете ниво 100 или нешто што је ова игра бесмислена и уморан сам од слушања момака како говоре АХ када те повреди њима овој игри треба надоградње зашто фп бацање ножа где су потешкоће зашто је дођавола све ИСТА СТВАР где је други лош момак и уморан сам од спасавања тих глупих жртава и ова игра је боља са трећим лицем, прилагођеним ножевима,
И то је забавна игра 🎮 играти се. ▶
Ова игра је невероватна и свиђа ми се текстура игре попут цртежа. Али требало би да дате више нивоа И исте нивое се понављају А контролисање ове игре је тако лако. Требало би да дате више оружја Хвала вам што сте прочитали моје повратне информације
Ово је тако смешна игра да играм први пут, има толико огласа, али неколико дана огласи нису долазили
Hit Master 3D - Knife Assassin Akcijske igre vsx
Свиђа ми се идеја, али чињеница да је толико ограничена само ме мало мучи (немојте погрешну идеју) Ја само уживам највише кад год бацим неколико ножева на цивиле, али то зауставља тако што кажем ја не могу то да урадим, само мислим да би требало да постоји посебан режим или нешто слично где можете бити слободнији
Square Bird Casual uvwj
Волео бих да се сцене мењају. Дођем до језера или океана и ту престаје. Онда ме то враћа на исте три сцене. Волео бих да видим који је то следећи ниво. ..
👍👍👍👍👍👍👍👌👌👌👌👌👌👌
Пут до многих огласа! Нивои су краћи од времена репродукције огласа.
Смешно је, али након што убијем таоца, напола чекам 3/2 мин
Ова апликација је одлична и забавна. Једина ствар је што има мало до много огласа. Али, игра понекад има одличну графику и физику.
Је лепо
Ова игра је невероватна 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Лепо али реклама
Иде гас
Гоод тиме Вастер је одиграо 470 нивоа када је преглед рађен изнова и изнова, новац не накупи ништа друго за куповину када се добије сво оружје чини се да никада не заврши ову игру
Уживам у игри, али нивои су мало лаки и они су за многе рекламе можда могу направити прилагодљиве ножеве ако не постоји опција да играч то уради
Апсолутно смеће. Играо сам је једном и сада нисам прошао ни екран за учитавање јер се стално руши.
Леп!
Превише огласа.. Изгледа забавно. Можда је забавно, али 30 секунди и више огласа након сваке кратке рунде. Дајте људима времена да схвате да ли им се игра свиђа пре него што их утопите у рекламе, то може повећати ваш приход. Деинсталирање.
Тражио сам добру игру без реклама са којом могу да се играм на минут
Игрица је супер бас је заразна мада ја мислим да сам мало стар зању прелака ми је али дајем5😌
Hit Master 3D - Knife Assassin Akcijske igre vsx
Ваша стандардна "3Д" игра пуна додатака ипак није страшна
Свиђа ми се, али мрзим како сваки пут кад прођем поред особе тип само каже "идемо!" То је тако досадно. Осим тога, постоји толико много реклама на које треба обратити пажњу. Ова игра је забавна, али јој треба мање реклама и нема више „пустимо!“ Некакве ствари. Такође се сећам како је на истом нивоу и после, требало би да промените мало нивое и да додате борбу са шефом или нешто на сваких десет фаза. Зар вам то не би помогло да своју игру учините популарном?
Можете користити неколико различитих боја и Бог није оно што ја кажем да је добар провод и мало више од неколико дана касније и Бог ће бити