Post by voilidevita on Feb 8, 2022 7:28:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Mechs ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Mechs IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood rohkem kõik ▞▞▞
▞▞▞ Super Mechs 2022 version ▞▞▞
Konnake kapis, robot taskus
Funktsioon, mis aitab nõrgemaid mängijaid, et kõrgemal tasemel mängijad saaksid nendega kaubelda, aitaks algajaid palju, vabanedes samas asjadest, mida nad ei soovi.
kui ma mängisin, ütles see väljalülitamine, kuid see lubas neil siiski rünnata, mäng teeb seda mõnikord
Mäng on lõbus, kuid see on nõme, sest kui proovite sisse logida, ei näita see isegi ekraaniklaviatuuri
Olen seda mängu mänginud aastast 2016. Minu kontol oli legendaarne üksus, kuid kontole on sisse häkitud. Loodan, et saan oma konto tagasi.
Maailma helvim mäng üldse nii kui sealt välja lähed ja uuesti sisse tuleb pead uue kasutaja tegema
See on parim mäng, mida mulle meeldis mängida 3 kuni 4 aastat, kuid üks asi, mis mulle ei meeldinud selle paljude aastate jooksul värskendusi ei saanud värskendage ka, siis on inimestel huvi seda mängida.
mäng on hea. reklaamid on minu jaoks korras, kuid väljumisreklaamide puhul on märk x liiga väike, et teid suunatakse mängu jätkamise asemel saidile, mis tundub halb skeem
Natuke aeglane mu telefonis, kuid siiski suurepärane mäng
Mäng oli varem lõbus, rahakastid on kadunud, nüüd on nii raske esemeid hankida, et pean 2 tundi või rohkem ootama, et meisterdada mõned kaardid. Ma vihkan uut värskendust, palun muutke see tagasi
Äge sain selle teada kongergratest
Annan sellele praegu 3 tärni.. Üldiselt on seda mängu mängida okei, kuid ma tunnen väga puudust 1v1-st areenil, palun võtke jt tagasi. Loodan, et saate seda lugeda.
Ühendus serveriga katkeb pidevalt
See mäng on mänguautomaat. Hea masina tegemiseks peab teil olema suur õnneseeria heade esemete hankimiseks, mis on AINUS viis heade esemete saamiseks ja mäng kasutab kõiki võimalusi, et meelitada teid ostma mikrotehinguid, mis on head. esemed lukustatakse uskumatult haruldaste ja kallite kastide ja muu kraami taha, kuid kui sa lõpuks teed hea mehhaani, on võitlused igavad ja tasakaalust väljas. Ma olen sellele mängule piisavalt oma elust raisanud, ära raiska enda oma.
See on kõige huvitavam mäng, mida ma oma elus mänginud olen, see on lahe lõbus mäng, mille abil saate ise robotite jaoks asju ehitada ja see on lahe ja nii et ma pean selle eest ütlema
Mäng on tõesti hea, kuid midagi head on raske saada. See ei anna nii palju võimalusi head legendaarset kraami hankida
Space shooter - Galaxy attack آرکیڈ ycl
Parim ja ainus graafika Nii lõbusad ja meeldivad seiklused See on nagu kõige rikkalikum/armastatuim mäng Parim simulatsioon üldse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
See on lõbus, kuid vajab lihtsalt rohkem uuendusi, nagu tavaline, haruldane, eepiline, legendaarne, müütiline ja siis peaks lisama kuuenda. PALUN.........
Ei lae ära
hei, see on äge, aga kui see ütleb laadimist või midagi sellist, siis see peatub ja külmutab mu ekraani, siis kui ma näen mängu oma telefonis väljakult, on see kõik must, palun parandage see pls.
Armastan, et mäng on seda mõnda aega mänginud, põhivärskendus oli halb mõte, kui seda alles jätta, too ka kastid tagasi
Ma arvan, et see mäng on hämmastav, sest saate võidelda pvp ja AI-ga, ma soovitan seda mängu täielikult. ka graafika on hämmastav, selle tegevus on intensiivne, ma armastan seda.
Mulle see mäng tõesti enam ei meeldi. 2 põhjust, miks ma ei saa oma vanale kontole naasta, kui sisestan oma parooli ja kasutajanime, miks. tegin õigesti. ja ma võitsin mängu nii jah, see on nõme, ma kaotasin kõik oma edusammud. Ja teine põhjus, miks see mäng mulle ei meeldi, on see, et iga kord, kui ma taaskäivitan ja jõuan 3. tasemele, see hangub. Nii et ma ei saa isegi seda mängu enam mängida. ka värskendus muutis kõik teistsuguseks, ma igatsen vana versiooni.
see on hea mäng, kuid mind häirivad kaks probleemi... esiteks on mäng alati nii palju maha jäänud, et mängu mängides ilmub avakuva... teiseks värskendage mängu sõbrakutse jaoks ja me saame ka võidelda oma sõbraga kakluskutsega... palun paranda, hooli rohkem teiste arvamusest
Kokkuvõttes ületab mäng 3 tärni, kuigi ma ei arva, et kampaania PVP-ga võrdlemiseks peaks olema rohkem AI kui mis on õnnekastiga? See andis mulle ainult haruldasi esemeid, isegi mitte ühtki eepilist või legendaarset. et ma lõpetasin kõik preemia valimine nii kampaania?Palun abi
Hea mäng, aga inimesed saavad lihtsalt rämpsposti saata ja lihtsalt võita, parandage see. Nad võivad lihtsalt teie vastupidavust alandada ja rämpsposti saata, et võita, see pole üldse aus
Mulle meeldib see mäng
Vana versioon oli parem.Enne sain müütilise kaubakasti. Nüüd on raske saada legendaarset esmaklassilist kasti
Jah, mäng on lõbus, kuid palun tehke võimalus muuta osade vahetamise viisi, selle asemel, et osasid arendada, et osta lihtsalt sarnaseid hõbedaseid laekaid, mis annaks teile palju osi plsssss
Ma ei jää alati maha
MA ARMASTAN SEDA. Ainus põhjus, miks see on 3 tärni, on see, et NAD EEMALDASID HÕBEKASTE!!! Olen hilinenud, kuid ma ei viitsinud seda varem teha ja nüüd on see väga oluline, kuna muudan kõik oma eeposed ja legendaarsed müütiliseks, kuid kasutasin kõiki üksusi, et muuta kõik eepilisteks ja legendaarseteks, nii et mul ei jää midagi üle!!!! CRICIS⚠️!!! Lisage need tagasi ja ma tulen kohe tagasi ja muudan selle arvustuse 5 tärniks ✨ 🌟
Super Mechs ایکشن jhpb
Mäng on korralik, matš on kohutav ja paljud asjad on äärmiselt tasakaalustamata.
See on tõeliselt lõbus mäng, kuid teadke, et te ei ole kunagi edetabelis kõrgel kohal, lõppmängu võitmine on väga tasuv
See oli suurepärane mäng, kuid see takistab mul pvp-s turni tegemast. See jätab pöörde vahele ja mul ei ole võimalust midagi teha
Olen,level 30 seda on suht easy saada.läks kolm päeva cool game,best game ever
Mäng on hea, kuid peaksite hõbekarbid tagasi tooma, et ma ei kulutaks oma aega igapäevaste kastide ootamisele
Kogu mäng on häiritud, kus kodeeritud süsteem suurendab automaatselt roboti dmg-d täisväärtusele ja paigutab robotid pidevalt naeruväärsetesse kohtadesse iga lahingu alguses, mis tekitab vastasmängijatele automaatselt ebasoodsaid tingimusi. Samuti ei ole robotitel püsivat dmg-d, kui inimene elavneb, mis kahjustab ka mängijaid. Parandage need probleemid ja võib-olla on see parem mäng
Noh, ma mängisin seda algklassides, ma näen muudatusi, kuid me vajame head värskendust, parandame kasti põhjuste ja käsitöö põhjuste arvu.
Mäng on aastatega varustust juurde kasvatanud ja rakette pole vaja, nüüd on see lõbus mäng, mille juurde tagasi minna, isegi kui mu algne konto on praegu enam-vähem jõuetu.
Alguses nautisin mängu, kuid pärast wifiga naasmist ei loginud mäng mind sisse ja ütles pidevalt, et ei saa ühendust ega google Playsse sisse logida
Naudin seda mängu väga, see on jõudnud isegi sadadeni. Mul on palve, minu kasutajanimi on Surya (ma ei mäleta oma mängija ID-d) 1. Eile oli areeni edetabeli väljakuulutamise ajakava. aga ma ei pääse hommikul algavale areenile (07.00 Indoneesia aja järgi) kuni igapäevase lähtestamiseni (16.00). 2. See on juhtunud alates tänasest igapäevasest lähtestamisest ja jätkub täna. Ma ei pääse rakendusele Super Mechs juurde. kas saate aidata mul seda parandada? Ma tõesti tahan seda mängu ikka ja jälle mängida.
Mulle meeldis arvutis supermeche mängida ja arvasin, et see oleks telefonis lõbus, aga kui sisse sain, oli kõik kadunud. aga mul olid kõik tasemed alles, aga kõik oli kadunud. äkki viga? Olin väga põnevil, et saan mobiiliga mängida.
Olen kaua mänginud. Olen jälginud, kuidas kogukond kasvab ja uusi liikmeid saabub. Kuid mäng on muutunud halvemaks. Ma olen auaste 115 atm ja mida ma selle eest sain? Ühine jalg ja haruldane booster. Kuidas on nii, et kõrgema asetusega mängijad saavad ikka halbu esemeid. Mäletan, et poes saime esemeid valmistada. Aga nüüd tasub võita. Rüüstamiskastid on hea õnne korral ainus võimalus heade asjade jaoks. See vajab paremat edenemist kõrge asetusega mängijate jaoks ning paremaid esemeid ja auhindu. Palun tehke märge.
Vaata lõbusalt
Varem oli see korralik, kuid nüüd on see keskpärane, strateegiline planeerimine, mis oli vajalik teie mehhanismi tasakaalustamiseks, oli suurepärane, teil pidid olema energiast mittesõltuvad relvad, hea jahutus- või soojusvõimsus ja hästi läbimõeldud korralikud võimsad relvad koos lahingustrateegiaga, kuid nüüd on võitmine äärmiselt tasuv, tipptasemel domineerivad mängijad, kes investeerivad mängu palju raha, alustasin eile uuesti, olen praegu 17. kohal ja see näitab: "15 PREMIUM PACKS FOR 2000 TOKENS."
Nii vahva mäng! Meenuvad vanad head ajad, kus sai sirvida spetsiaalseid müütilisi esemeid ja osta poest osasid. Ainus miinus on pikk lihvimine, kui kuhugi väga kinni jääd. Pärisvaluuta kasutamine ajab küll asja ära, kuid on kulukas. Peale selle on see täiesti suurepärane, kuid ma ei usu, et see tulevikus palju tähelepanu saaks. See oleks nii tore mäng, mida edasi arendada.
Super Mechs Екшън ydjg
See mäng osutus halvimaks mänguks, mis mul kunagi lapsepõlvest saadik on olnud. Mul oli see kogemus lõbus ja minust sai müütiline mängija. Nüüd tuli välja uus värskendus, mis kogu minu pärand müütiline on kadunud tänu arendajale, kes ei tee seda värskendust midagi enne, kui kõik vihastuvad ja kogu kogemusest loobuvad. Nüüd olen see mina, pole märke, pole piisavalt münte ja võimas mängija pluss maksta võit ei muuda su elu.