Post by voilidevita on Feb 8, 2022 7:25:47 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gunship Battle Total Warfare IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odomknúť mince ▞▞▞
▞▞▞ Gunship Battle Total Warfare 2022 version ▞▞▞
Trochu ťažké pochopiť, ako všetko funguje na začiatku
DOBRÉ: Jadrom hry je budovanie svojich základní a zlepšovanie flotíl. Vstup do aliancie je najlepší spôsob, ako si užiť túto hru, spoznať dobrých ľudí. Týždenné akcie robia veci zábavou celý týždeň. The BAD: Priznajme si to, toto je ďalšia platba za výhru alebo skôr platba za rýchlejšiu hru. F2P je možné, buďte trpezliví, potrebné zdroje sú šialené sumy na farmu po HQ 24. Nikdy by nemalo dôjsť k neúspešnej modernizácii tryskáča. Drahokamy sú predražené! The UGLY: BULLIES a piráti prevádzkujú niektoré servery.
Táto hra ma mala baviť vďaka coopovej povahe hry. Navyše je inšpirovaný námorníctvom, preto som ho predtým ohodnotil ako 4-hviezdičkový. Ale výslovný pay-to-win charakter hry z nej vysal všetku zábavu. Ak chcete držať krok s ostatnými, alebo sa aspoň vedieť brániť, musíte mať hlboké, a myslím HLBOKÉ vrecko, inak vás budú pestovať a šikanovať tí, ktorí ho majú. V podstate, ak ste bohatí, táto hra je pre vás.
Kvalitná hra ale chyba tam CZ alebo sk 🤔😏
Hral som veľa SLG. Príliš veľa je klonov vykrajovačov. GB má všetky obvyklé mechanizmy na budovanie základne / zhromažďovanie zdrojov / vojenskú silu. Táto hra prináša do vzorca niekoľko veľmi pekných zvratov. Riadenie leteckej, pozemnej a námornej energie je jedinečné. Väčšina hier vás núti prejsť si peklom, aby ste získali „alt“ alebo farmárske pozície na rovnakom serveri. GB vám umožňuje až štyri alt na serveri, medzi ktorými môžete ľahko prepínať. Existuje tiež veľa balíčkov v hodnote 0,99 USD, ktoré si môžu kúpiť tí, ktorí sú čerešne, nie „veľryby“.
Produkcia zdrojov je hrozná. Prosím opraviť. Nedá sa deaktivovať zobrazovanie výpredajov pre herné potreby. Automatický preklad nefunguje a dotykové príkazy úplne nereagujú. Je to beatufil a milujem mechaniky, ale bez opravy, ktorá by to opravila alebo lepšie pomohla ekonomike hráčov. Táto hra zomrie a neodporúčam ľuďom, aby ju hrali, kým sa tieto problémy nevyriešia.
Je to dobrá hra, ale 24-hodinové obdobie na vychladnutie na zmenu aliancií alebo teleportovanie základní nie je dobré a hru nechajme veľa a treba ju prepracovať a tiež sa mi nepáči, ako nemôžete zastaviť svoje lietadlové lode z ústupu alebo miesta, ak zmenil si názor, preto dávam 3 hviezdičky
Bola to zábava. Rozhodne však veľký zlom..
Gunship Battle Total Warfare Strateegia tzz
Dobrá hra, ale aby ste dosiahli skutočné zisky, musíte minúť skutočné peniaze.
Gunship Battle Total Warfare Strategy qbp
Gunship Battle Total Warfare Strategy qbp
Reštartujte server "KAŽDÝ JEDEN DEŇ", ale stále máte veľa problémov s pádom hry. Ak chcete vykonať núdzovú údržbu, informujte o tom používateľa čo najskôr.
Je zrejmé, že P2W škoda, že to vyzeralo dobre, ale naozaj nie pre mňa. Uprednostnil by som umenie, ktoré je viac o strategickom myslení ako o tom, koľko zaplatíte. Je to sklamanie, mohlo ma to zaujímať len niečo málo cez 3 minúty, kým som sa rozhodol odinštalovať, tieto jednovrstvové hry sú prinajlepšom otravné, ale nie vtedy, keď je veľmi zrejmé, že jediným dôvodom, prečo majú vysokú hviezdnu úroveň, sú bojovníci v peňaženke. vyzerá to ako skvelá hra.
Je to veľmi pekné a úžasné, páči sa mi to tak veľmi, že je to pekné hrať hru, ale jeden problém získať Nimitz bp je príliš ťažký a upgradovať je príliš veľa bp a získať prúdový bp legendárneho je zriedkavý prípad, keď požadujete zníženie bp potrebné na vybudovanie zumwaltu a o niečo menej jadra na modernizáciu tajfúnu nansen a zumwalt. Žiadam priniesť novú loď za hq 27 a novú hq lvl. A nový nosič ako trieda Gerald Ford ale v inom je fantastický super úžasný páči sa mi ❤️❤️❤️
Milujem túto hru! Ale urobte prosím aktualizáciu, že U môžete nasadiť 2 lietadlové lode na rôznych miestach
Veľmi sa mi páči táto hra
Platba za výhru, oneskorená hrateľnosť počas svetového šéfa.
Páči sa mi hra, ale za výhru je potrebné zaplatiť skutočné peniaze, aby som bol silnejší
Zábava Milujem stavanie hier, grafika je jedna z najlepších, aké som videl pri mobilných hrách.
Do úrovne 20 je všetko v poriadku, ale potom vám začne chýbať palivo, aby ste čokoľvek urobili, aj keď pošlete 2 flotily zbierať na 5 hodín IRL, dostanete okolo 20 000 paliva, čo je vtip. Odinštalujem, pretože som sa dostal do bodu, keď vás hra núti kupovať zdroje a ja to neurobím.
Milujem túto hru, ale problém je teraz, keď sa pokúšam otvoriť hru, zobrazuje sa aktualizovaná, ale keď skontrolujem obchod Playstore, nie je žiadna aktualizácia, čo mám robiť?
Gunship Battle Total Warfare Strategie uphc
Úžasné, ale potrebuje nejaký iný typ lietadlovej lode a vrtuľníkového nosiča a ďalších jednotiek
Táto hra je moja druhá obľúbená hra. Nemôžem uveriť, že som skutočne porazil základňu, ktorá má viac lvl ako ja, a tiež vylepšujem armádu pre nové zostavy!
Zábavná hra, ale platba za výhru ju robí nevyváženou. V tejto hre môžete ľahko získať všetko okrem legendárnych plánov lietadiel a nosičov. Suuuuppppeeeerrrr pomalý postup ako bezplatný hráč na získanie legendárnych hier, čo predstavuje OBROVSKÝ rozdiel v PVP. Vývojár by mal zvážiť legendárnejšie odmeny pre hráčov F2P.
Hra je taká pekná a zaujímavá. Navrhujem umiestniť tlačidlo podpory zdrojov mimo základne na mapu.
Myslel som, že to mohla byť skvelá hra. Tak som si to stiahol, ale akonáhle sa objaví obrazovka načítania, zobrazí sa chybové hlásenie. Bolo tam napísané niečo ako [noText.... bla bla bla. Skúšal som preinštalovať Nefunguje. Takže zatiaľ je to pre mňa nehrateľné. Opravte to. Rád by som si zahral hru.
Hra neustále stráca spojenie a zaostáva. Jediný spôsob, ako dostať lietadlá o úroveň vyššie, je zaplatiť a aj tak máte veľmi malú „šancu“ aj po nákupoch. Časť spojenectva je zábavná, ale keď dovolia iným používateľom „vládnuť“, už to nebude zábavné, keď sú menej výkonní hráči šikanovaní a nútení platiť za odchod na iný server.
Má to vzostupy a pády. Chce to aktualizovať, ale nemôžem to stiahnuť.
Bol som požiadaný o aktualizáciu na najnovšiu verziu. Tak som spravil. Potom ťuknem na prehrať. Napriek tomu som bol požiadaný o aktualizáciu na najnovšiu verziu. Akú aktualizáciu ešte chceš!!!
Dragon City (Thành Phố Rồng) Mô phỏng rzl
Príliš agresívna reklama a predaj príliš veľa silovej výhody. Veľkým problémom sú aj bezplatné darčeky, ktoré sa snažia vyvážiť problém s výdavkami a voľnými hráčmi, ale nakoniec len zvyšujú výhody míňajúcich hráčov.
Mala by pribudnúť nová fregata-1.admiral gorshkov class fregata. 2.Saská trieda. 3. Trieda Ivera Huitfeldta . 4.Alvaro de Bazan. 5. Akvitánska trieda. Treba pridať nový torpédoborec-1. trieda Sejong the Great. 2. Typ triedy 052D. 3.trieda Kalkata. 4. Atago trieda. 5. trieda Kongou. Mali pridať ponorky 1. triedy Virginia. 2. Bystrá trieda. 3. trieda Graney. 4. Trieda Sierra II. 5. vylepšená trieda Los Angeles. Dúfam, že tieto odporúčania pomôžu zlepšiť hrateľnosť a výrazne zvýšiť dosah publika s hĺbkou v možnostiach. vďaka.
Nedostatok dohľadu, hráči neustále vyrušujú
Problémový vodca admirál khongshei nezaškrtol tlačidlo opustiť alianciu a uviaznul ma
A ešte jedna hra, ktorá používa falošnú reklamu, len aby ma prinútila stiahnuť si hru wtaf is wrong with you, McDonald's nepoužíva reklamu KFC na svoje kuracie hamburgery, tak prečo by ste mali používať reklamu na úplne inú hru, než akú ste vystrihli !!! Použite svoju hru v reklamách, nie v niektorých hrách, ktoré sú pravdepodobne mimo počítača
Nádherné Myslel som si, že je to rovnaké v Železnej bitevnej lodi, ale je to iné, je to úžasné. Môžem navrhnúť lepšiu orientáciu hry na šírku, nie na výšku. Myslím, že to bude lepšie ako to
VŽDY epické som dostal v zásobovacej škatuli, ktorú si vždy kúpim.
Skvelá mobilná hra na hranie, mám problém, keď môj telefón nie je dostupný a nakoniec hrám na svojom chromebooku: Obrazovka je naformátovaná ako telefón, takže sa nezmestí na celú obrazovku, čo vedie k obrovskému problému pri prezeraní reklám zadarmo zlato a posilnenie stavby, keďže reklama sa nezmestí na obrazovku, nedovolí mi vrátiť sa do hry po zhliadnutí reklamy a musím hru reštartovať, je to veľmi nepríjemný problém, opravte túto radosť! Stále je to skvelá mobilná hra!!
Hrajte len tak pre zábavu vo voľnom čase. Chat a spolupráca s alianciou vedú k úspešnému tímu. V tejto hre nemusíte nevyhnutne míňať skutočné peniaze. Celkovo je to zábava.
Gunship Battle Total Warfare Strateegia tzz
Len rýchly návrh na budúcu aktualizáciu, bolo by pekné mať možnosť posilniť a obchodovať s inými alianciami, ktoré sú spojencami vašej aliancie
Začalo to celkom dobre, ale veľmi strmá krivka učenia sa teraz aktualizujú a posielajú krivku učenia ešte vyššie a radšej by ste mali mať hlboko do vrecka, pretože vás zabíjajú o peniaze pri každom vašom pohybe, je to skvelá hra, ale pretože je len zaneprázdnená, ťažko sa učí a zasiahne vás za peniaze takmer pri každom pohybe 2 hviezdy Nová aktualizácia je na hovno, keď mi vypršia predplatné, hra je pre mňa veľmi bohatá, videl som chamtivosť, ale táto spoločnosť je smiešna, to je zlé, pretože toto je skvelá hra $$$$$
Hra je príliš komplikovaná. Príliš veľa dielov na vylepšenia/zvýšenie úrovní pre lode, ponorky a lietadlá. A veliteľské remeselné uniformy? Potrebných je veľmi veľa effingových dielov. Táto hra je veľmi mätúca. Hej, pozri sa do obchodu, čo sakra.
Gunship Battle Total Warfare Strategie uphc
Stále mi hovorí, že mám aktualizovať aj po aktualizácii
Toto je taká dobrá hra, grafika je jednoducho úžasná, ale tu je chyba, takže som hru hral, skončil som a keď som pokračoval, povedalo mi "Aktualizujte si najnovšiu verziu hry", takže som šiel do obchodu Play, skontrolujte a nie je tam žiadna aktualizácia, neviem, či je to chyba s tabletom alebo niečo iné, alebo či ste vydali aktualizáciu a len môj tablet o nej ešte nevedel, ale ak je to chyba, potom ju opravte.