Post by voilidevita on Feb 8, 2022 7:19:43 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Autofire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Autofire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati sve ▞▞▞
▞▞▞ Mr Autofire 2022 version ▞▞▞
Volim igru zabavnu, dao bih joj pet zvjezdica, ali energija je jedini problem koji imam za igru koju možete igrati samo određeno vrijeme i to je glupo mislim da bi igra bila puno bolja da niste morate brinuti o energiji
Mr Autofire Akcja wqdt
Vrlo zabavna igra, ali mogu igrati samo 4 puta svaki sat, to je sranje. Moram potrošiti novac samo da kupim više energije.. Trebao bi dopustiti plaćenom premium korisniku neograničenu energiju, određeno vrijeme tijekom dana neograničenu energiju ili tako nešto. Samo želim moći više igrati igru. Vidim da se puno ljudi žali na poteškoće, molimo nemojte mijenjati poteškoće. Samo mi treba više energije da se mogu zabaviti igrajući.
Dobar klon archerio, ali kontrole su nezgrapne i imati oglase usred igre je velika isključenost. Već postoje bonusi koje trebate gledati reklame da biste dobili tako da se stvarno osjećate kao da pokušava iscijediti svaki zadnji peni iz igrača
Prilično zabavno, ali malo zaostaje. Bilo bi savršeno da ima multiplayer kako bih se mogao igrati s prijateljima
Mr Autofire Akció ilvy
Igra je nevjerojatno P2P. Naravno da možete igrati besplatno, ali pogodite blok razine bez da imate rijetku ili izravnanu opremu. Potrošio sam 40 dolara na dragulje i nakon što sam dobio poziv od 11, to mi je dalo dovoljno da otključam jedan lik. Devs potajno rade za EA ili bi trebali. Općenito gledano, igra je bolja od Archera i sličnih, ali ipak je pay wall nevjerojatan. Zabavno igrati ako želite gubiti vrijeme, ali ne očekujte da ćete nigdje napredovati
Oglasi su minimalni i igra nije zastarjela nakon nekoliko dana. Za sada dobro, ali kupnje putem aplikacije JAKO su skupe.
Oglasi su užasni, koliko puta treba izvršiti "kupnju" prije nego što se oglasi prestanu prikazivati?...Napravio sam brojne, a ipak se oglasi i dalje prikazuju svaki put, i zašto dizati cijenu s 0,99 na 2 USD? 2 zvjezdice mi je najbolja za ovu aplikaciju
Ova igra je bila odlična do kraja listopada ažuriranja. Udvostručili su cijenu borbene propusnice i dodali proširenu verziju koja košta 30 dolara mjesečno. Prilično su otjerali polupovremene igrače da pomuzu par kitova koji su ostali. U ovom trenutku ne možete ni igrati besplatno osim ako nemate godine za ulaganje u mljevenje.
Mr Autofire ઍક્શન nzmc
Igra ne bi bila loša. Međutim, dođete do potpunog mirovanja. I uvijek sam oprezan s igrama koje nazivaju pakete od 20 dolara nakon razina.. To je kao jamstvo da nećete proći bez plaćanja. Potrebno je ozbiljno podešavanje. Prepušteni ste na milost i nemilost fiksnom "nasumičnom" izvlačenju pogodnosti.
World 6 je u osnovi nemoguć bez plaćanja za pobjedu. Ako volite igre koje imaju neizbježne metke i neprijatelje dok imate nagrade koje su namještene protiv vas, ovo je vaša igra
Je li to stvarno zabavna igra, ali jesu li sve igre na današnjem tržištu uvijek potaknute gledati oglase i kupovati stvari. Dolazim do točke u kojoj bih radije samo kupio igru i bez reklama ili dodatnog tržišta. Rekavši da je ovo stvarno zabavna igra s kojom možete ubiti 5 ili 10 minuta
Ja sam na svijetu 8 i imam dva otključana lika. Igram od rujna 2020. Poteškoća s umjetnom inteligencijom je malo intenzivna za svijet 8. Moj lik je razina 21, lazergun razina 26, a ja se borim s razinom 1. Neprijatelji nanose veliku štetu i ne nanose malu ili nikakvu štetu, a vi jedva primate nikakvu nagradu. Pogodnosti rijetko čine razliku osim ako igrate događaje na laganom ili srednjem ili svjetovima 1-4. Pobijediti svjetove 5-7 bila je čista sreća. Platite za napredak izgubljena zvijezda 5. Grafika i stil igre su odlični. Jednostavne kontrole.
Programeri čine igru sve težem za napredovanje tako da trošite novac. Također su podizali oglase. Ne preporučujem.
Odmetnički s vremenskim vratima? Ma hajde, višestruko trčanje je doslovno središte žanra. World 3 je insaaaaaanely težak bez trošenja velikih $$$, to je šteta jer se igra osjeća sjajno, ali je previše monetizirana.
Sve u svemu, ovo mora biti najbolja mobilna igra koju sam ikad igrao. Ne gura vam reklame u lice na svakoj razini kao u drugim igrama. Ako zakoračite to će biti mljeveno osim ako ne platite, prilično je zabavno. A događaji pomažu učiniti stvari ugodnijim. Daleko, barem za mene, perspektiva sa strane čini ovu igru pucačinom i platformerom što deseterostruko dodaje iskustvu.
Definitivno postaje p2w. Primijetio sam da je broj ili plaćenih bannera porastao. Postaje dosadno. Plaćam borbenu propusnicu. Ali počinjem gubiti interes
To je zabavan koncept, ali neki od šefova su jako teški, sve što ću reći je da nije pošteno
Još uvijek volim ovu igru, ali morao sam promijeniti recenziju jer programeri postaju pohlepni. Povećanje cijene kupnje u igricama. Borbena karta je bila 7 dolara, a sada je 10,99 dolara? Vidio sam ponudu za crni petak za "dragulje" (premium valutu) za 124 dolara?!? Ozbiljno? Potrošio sam novac na ovu igru samo zato što u njoj toliko uživam i što je želim podržati, ali sada postaje ludo. Molimo snizite cijene.
Bila je zabavna igra, ali ne možete pobijediti. Zauvijek je zapeo na svijetu. Uvijek nadmašen bez obzira koliko nadogradite. Doći do točke u kojoj više nije zabavno i vidjeti jedini način za napredovanje je potrošiti pravi novac, a čak i uz to su stvari precijenjene. Molimo izbalansirajte poteškoću na kojoj možete igrati barem razinu bez da budete prožeti čudovišnim streljivom u 5 sekundi. Smiješan. Popravite i bilo bi bez sumnje 5 zvjezdica, ali programeri ne slušaju. Za sada igra šala. Nemojte se truditi instalirati
Bilo je zabavno za prva dva područja, izazovno, ali pristojno napredovanje ako naučiš igru i postaneš dobar. Međutim, sada se borim da mi se sviđa igra u 3. području. Prednosti: - zabavno, izazovno igranje - uredne sinergije između nadogradnji - odličan je osjećaj kada izbjegavate horde metaka Nedostaci: - dolazak do druge razine trećeg područja je bolji od 87% igrača - ide od zabave do beskrajnog grinda - kutije za pljačku ustupiti premalo nadogradnje - neke nadogradnje su beskorisne - morate imati sreće da uspijete
Iznimno ugodna i vrlo zarazna AutoFiring platformska igra, trebalo mi je neko vrijeme da se naviknem na igru, ali kad jesam, ne mogu je prestati igrati. Gotovo svaki dan na kraju igram ovu igru barem nekoliko sati ili više.. Toplo preporučujem ovu igru svima kojima je dosadila tradicionalna Mobil igra 👍🏻
Nije loše. Igram da prođem zastoje i to odlično radi za to. Gumbi su jednostavni i dovoljno su teški da me zadrže u tome, ali dovoljno laki da ih ne deinstaliram jer moram kupiti nove pakete i novčiće da prođem razine
Zabavna igra, ali napredovanje je jako sporo i potrebno je DUGO vremena da se zaradi dovoljno energije za igranje još jedne runde. Razumijem da te tako pokušavaju natjerati da potrošiš novac, ali to je više frustrirajuće od svega.
Igra je spora i s vremena na vrijeme. Vrlo je teško napredovati iz faze u fazu bez trošenja ozbiljnog novca. 7 svjetova kroz koje hodate. Stari svjetovi postaju suvišni i super laki, a sadašnji svijet je općenito pretežak dok ne obradite danima ili ne ispustite >100 USD da unaprijedite da biste učinili istu stvar s drugom pozadinom. Tijekom igranja igre nadogradnje nisu usporedive tako da slijepo birate. U vlasništvu finske tvrtke koja je previše politička i nepravedna prema igračima. NE PODRŽAVAJTE!!!
Prisilni oglasi tijekom igranja bez bonusa ili nagrada uništavaju ono malo zabave. RNG odlučuje o vašim pogodnostima za podizanje razine umjesto da možete odabrati ono što želite, ovo nije dobra mehanika. Ograničenje poteškoća je previše umjetno, neprijatelji udaraju sto puta jače od vas bez pravog načina ublažavanja. Kupnje u trgovini NE uklanjaju sve oglase u igri. Ovo je težak prolaz i ne zaslužuje vaš teško zarađeni novac.
Prilično dobar pogled na ovaj "Archero" žanr koji se pojavio. Lijepo se razlikuje od većine njih, ali još uvijek ima dovoljno sličan osjećaj da zna što je što. Volite ove igrice poput skitnica. Malo spora razina, ali ne još previše karata, tako da se očekuje.
Ova igra je tako nepravedna kao kad umrem i kaže platiti za 100 dragulja da se vratim, a ja imam 100 dragulja, a kad umrem kaže da kupi 150 dragulja da se vratim ZAŠTO BRATE ISPRAVI SVOJU NEPRAVEDNU IGRU
Igranje je zabavno, ali stopa u kojoj dobivate valutu je iznimno spora. Zbog toga je potrebna vječnost da se bilo što podigne, a jedna razina čini vrlo malu razliku. Također košta 150 dragulja za oživljavanje i opet, novac dobivate vrlo rijetko. Nemate dovoljno snage na svakoj razini, a da biste uopće imali priliku, trebate pogledati između 3-4 oglasa po razini. Što više prelazite na razinu, više dobivate besmislene pojačanja koja otežavaju dobivanje najboljih po trci.
Mr Autofire Akcja wqdt
Jedini problem koji sam imao bili su povremeni problemi s kontrolom gdje pokretna palica gubi pojam o tome što radi... koštalo me nekoliko vožnji. Ipak, sveukupno gledano, takav skitnica više nagrađuje vještu igru nego sreću. Mogao bi biti malo blaži kada bi vam dopustio da trčite više od nekoliko puta.
Zabavno je, ali najnovije ažuriranje ga je nekako uništilo, samo vas pokušava natjerati da trošite novac na igru, ali sve u svemu, u redu je više nikome ne bih preporučio
Vrlo zabavna i zarazna igra. Potrebno je malo samljeti da biste dobili dovoljno nadogradnji za prevladavanje razina, ali ne djeluje pretjerano. Jedini razlog zašto ovo nije 5 zvjezdica je taj što će se barem jednom u vožnji kontrole nasumično zaglaviti i prestati raditi na dobrih 5 sekundi. Ako trčim kada se to dogodi, joystick će zaglaviti u smjeru u kojem sam se tada kretao i ne mogu učiniti ništa osim bespomoćno gledati kako moj lik nailazi na neprijatelje ili metke. Ovo me ubilo bezbroj puta.
Death Worm™ Аркадни xqd
Najbolja akcijska igra koju sam igrao u posljednje vrijeme. Volio bih da mogu koristiti Google Play novac za kupnju predmeta.
Plaćena igra bez oglasa i dalje ima oglase u pojačanju prije razine. Podrška/razvojni programer je odgovorio s oglasima koji se ne uklanjaju iz ovih kutija za "plijen" iako ne postoji nikakvo upozorenje ili doslovce o tome što plaćate kada plaćate uklanjanje oglasa. Zabavna igra, manje zabavna s oglasima, deinstalirana nakon što ste platili igru bez oglasa i nastavljaju imati oglase
Iako je ova igra bila kopija acherio, još uvijek je vrlo dobra igra i ima različite značajke, na neki način je poput platformske igre. Nema puno oglasa, postoje događaji i stvarno je zabavno. Međutim, postoje neki teški dijelovi, ali to ga samo čini boljim. Toplo vam preporučujem da igrate ovu igru
Osim glavnog problema skaliranja neprijatelja po sobi, ekonomičnost igre je prilično loša. Pozivanje heroja je granično nemoguće bez plaćanja novca za to. Također ako ste htjeli gledati reklame onda je ovo definitivno aplikacija za vas.
Ova igra je VRLO zarazna i VRLO zadovoljava um. Pogađa sve glavne točke koje igra treba i nadmašuje ih. Jedini razlog zbog kojeg nije dobio 5 zvjezdica je iako sam potrošio novac, još uvijek postoje oglasi s kojima se treba pozabaviti, što nije strašno, ali razina težine i nadogradnje lika se ne podudaraju i zahtijevaju da potrošite više novca ako želiš ići dalje.
Ne može se pobijediti bez trošenja puno novca. Previše je loše, dobra je igra. Dobro napravljeno, jako zabavno, ali će se izbrisati. Naglasit ću da nikada više ne preuzimam nijednu igru od ovog programera. Ima puno reklama i to bi im trebalo biti dovoljno novca.
Sviđa mi se koncept, nešto svježe čemu se stalno vraćam. Roguelike i bullet hell mješavina je nešto izazovno, a opet ugodno. Međutim, vidim da to neće dugo trajati nakon što sam to izmrvio i dobio sve. Pronađi još načina da se vraćam i mogao bih samo dodati tu 5. zvjezdicu.
Mr. Autofire pruža zadovoljavajuću akciju uz stroge kontrole i neočekivanu dubinu. Unovčavanje nije grabežljivo, a oglasi se ne reproduciraju dovoljno automatski da bi bili dosadni.
Osjećam da moram nešto reći jer je ovo sjajna igra. Ali količina monetizacije je smiješna i trebala bi iskreno biti protuzakonita (napola se šalim). Čak i ako kupite nešto da zaustavite oglase, oni vam i dalje stalno daju neobavezne oglase za koje smatrate da ih trebate nadograditi. A količina kupnji koja vam je potrebna je suluda. Nijedna mobilna igra ne bi trebala imati kupnju od 99 dolara, čak ni za trajne artikle! Skyrim košta 59,99 dolara
Igra počinje zabavno, ali svaki svijet je nevjerojatno teži od prethodnog. Prilično brzo vas bombardiraju tone neizbježne štete i ne možete napredovati bez plaćanja puno novca. Nije cool.
Zabavna i ovisna. Sviđa mi se korištenje gledanja reklama kao nagrade umjesto smetnje. Pametan. Vrijedi toga. Mnogo nadogradnji i predmeta za podizanje razine.
Ova igra je iznimno zabavna. Međutim, oni čine gotovo nemoguće nadogradnju bez trošenja novca. Nema toliko dodataka što je plus. U večernjim satima lako se može učiniti sa zatvorenim očima srednje je do teško teško je noćna mora, a noćna mora je nemoguća
Mr Autofire ઍક્શન nzmc
Prvotno sam ovoj igri dao 5 zvjezdica. Činilo se kao da se igra može ući dok nisam shvatio da je to igra s mikro transakcijama. Održava vas dovoljno dugo prikovanim za uživanje, ali se oslanja na "energetski" sustav. Vrlo razočaravajuće. Možete igrati runde od 4, 3 minute prije gledanja reklama ili plaćanja energije. Učinite igru dostupnom za kupnju i uklonite energetski sustav i naći ćete ljude koji su puno zadovoljniji vašim radom. Sjajna igra, ali iza nje stoje pohlepni ljudi.