(Android) Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast varalice povećavaju tokene
Feb 8, 2022 7:07:45 GMT -8
Post by voilidevita on Feb 8, 2022 7:07:45 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju tokene ▞▞▞
▞▞▞ Toy Block Boom - Classic \u0026 Crush \u0026 Blast 2022 version ▞▞▞
Bila je dobra jedna od rijetkih igara bez puno dodataka
Dobro..
Ovo je vrlo zabavno, i sviđa mi se što sam zaslužan za igranje!
vrlo zarazna zabava za igru. Ja sam daltonist i oblici unutar blokova mi puno pomažu
VOLITE ovu malu igricu! Izazovno je, a da nije previše jednostavno, a grafika je svijetla i vesela! Lako je i zabavno igrati!
Tek sam počeo pa je prva 3 puta pomalo zbunjujuće.
Ne volim reklame za horoskop
Tek počeo nisam siguran 😕
To je sjajna igra, samo ne znam koliko ću je igrati jer nemam novca, zato stalno deinstaliram igre samo ću pustiti bogatim ljudima da je igraju možda ćete jednog dana svi imam besplatne igrice koje mogu igrati
Toy Block Boom - Classic & Crush & Blast Ajanviete nbo
Sjajna grafika, tako zabavno igrati!
NIJE LOŠE UŽIVATI JAKO MALO DRUGAČIJE OD OSTALIH IGRAMA KOJE SAM IGRAO, ALI DO SADA JE JAKO DOBRO ZABAVNO NADAM SE DA NEĆE SVIĐATI OSTALE IGRE KOJE IGRAM KOJE MOŽEM VRIJEME IGRAO OBAVIJESTIT ĆU TE U BUDUĆNOSTI VRIJEDNO VRIJEME NE UŽIVAJTE VIŠE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA MNOGE OGLASA, PA SAM IM SE ŽALIO NA TO I POSLALI SU MI IKONU 1.99 ZA UKLANJANJE OGLASA. HINT HINT HINT!!!!!!!! KAO I UVIJEK, RADI SE O NOVCU, A NE POKUŠAVANJE Ugoditi.
Super
Aà
Vrijeme je za ažuriranje! Moja igra se ponavlja... zabavna igra, ali ažurirajte...
Ova igra ima oglase nakon vaših oglasa ako ne kliknete dovoljno brzo. Plus oglasi prije i nakon svake razine. Jeste li sigurni da ne želite da igra prekine vaš čvrsti blok gledanja oglasa? Uštedite si malo vremena i umjesto toga igrajte toon blast jer vas ne tjeraju da gledate oglase.
Volite ovu igru! Ubija vrijeme kad ti je dosadno..
Sretan sam zbog ove igre 😚😚😚😚😍😎😙😋
Moglo je i bolje
Upravo sam započeo. Ali ja to volim.
Prekida dosadan dan
Račun
to je prilično dobra igra zabavljam se s njom i moji prijatelji je jednostavno obožavaju jako slatke zagonetke i labirinte
Zabavno, lako i lakog srca. Daje odmor od svih stresova na svijetu danas.
Zabavna laka igra
To je vaša tipična utakmica, oni će vas zakačiti, a zatim stisnuti svaki peni koji mogu od vas. Da sam htio uprskati novac, otišao bih na odmor.
Sjajna igra voli činjenicu da ima vrlo malo oglasa
Zaista uživam u ovoj igrici, super je zabavno igrati s njom.💕💕💕
Razina 721 je nemoguća. Ako stvari nisu dostupne, kako možete pobijediti? Ok, mimo toga. Kada dolaze nove razine? Dolaze li ikada nove razine? Dolaze li nove razine ili bih jednostavno trebao izbrisati igru? 60 novih razina? Već gotov.
Sausage Wars.io Arkade vbrh
Super, izaziva ovisnost
Lagano, opuštajuće
Puno dodavanja od 30 sekundi, ali dobivate puno korisnih stvari.
Zanimljive igre koje je teško zaustaviti kada jednom počnete
OK igra, ali reklame nakon svake razine su i pretjerane i na granici nepodnošljive.
Lijepo
Tek sam počeo igrati, za sada dobro
Uživanje u igri😊😊😊
jako volim
Ovisnost! Brzo! Oglasi samo ako želite dodatne bonuse. Volim to!
Sjajna igra. Postaje složeniji što više razina radite, što je dobra stvar. Visoko preporučeno. Bravo👏👏👏
Zabavna igra do sada.
Osobno sam jedan od oglasa smatrao uvredljivim. Potpuno sam svjestan da oglasi pomažu da se igra dalje širi, ali spustiti se na tu razinu je jadno, a da ne spominjem novac koji sam potrošio igrajući igru.
Bilo je lako
Isto kao i druge igre, ali postoji nešto ugodnije iskustvo s ovom igrom poput nje
Volim bez stresa, vrlo opuštajuće. Bez oglasa, a kada se jedan pojavi, možete ga brzo premotavati. Ozbiljno volim ovu igru. Ja sam disleksičan i zapravo to mogu. Mnoge druge igre su mi teške, ne ova. Bravo momci. p.s. pokušajte osmisliti igru za disleksičare. Sada imate 80%. Potražite disleksiju na Googleu.
Toy Block Boom - Puzzle Blast Casual jcj
Dobra igra, ali životi se ne vraćaju ne mogu igrati neće dati živote.
Uživam igrajući ovu igru. jako je zabavno i daje vam mnogo nagrada, hvala za sjajnu igru